No 1 No 2 No 3 No 4

Specialisten in technische automatisering

Omnimac Consultancy is een onafhankelijk technisch adviesbureau, gespecialiseerd in ondersteunende diensten voor het mkb en de grafische markt, met de nadruk op service.

Wij bieden u een uitgebreid pakket aan technische diensten op het gebied van automatisering en internet.

Service, ondersteuning en dienstverlening is ons motto, en in onze visie gaat het om de persoonlijke relatie met onze klanten.

Server

Ruim 25 jaar ervaring met Apple Macintosh

Omnimac heeft ervaring met het Apple platform sinds de introductie van de allereerste Macintosh door Apple in 1984 door het uitvoeren van reparaties, het inbouwen van geheugen- en opslag uitbreidingen, en installaties van software.

De eisen die aan de systemen gesteld worden zijn in de loop der jaren sterk gegroeid. De hoeveelheid data waarmee gewerkt wordt is exponentieel gegroeid, en hiermee dus ook de capaciteit van de lokale netwerken en backup systemen.

Apple Logo

Ontwikkeling van FileMaker applicaties

FileMaker is meer dan alleen een database. Met deze software is het mogelijk om volwaardige en flexible applicaties met een geheel eigen gebruikersinterface te ontwikkelen. Van een eenvoudige adressen database tot een compleet multi-user administratie- en facturatiepakket, bijna alles is mogelijk.

Omnimac heeft ruim 15 jaar ervaring met het ontwikkelen van FileMaker oplossingen, maar ook met het onderhoud aan reeds bestaande applicaties. Tevens kunnen wij voor u bestaande applicaties aanpassen aan uw nieuwe wensen en eisen of veranderde bedrijfssituatie.

FileMaker

Eigen internet- en hosting toepassingen

Door de enorme groei aan data waarmee gewerkt wordt, wordt er steeds meer data uitgewisseld via internet, waardoor er steeds meer behoefte onstaan is aan eigen FTP- en web-servers en Digital Asset Management (DAM) systemen.

Omnimac heeft uitgebreide ervaring met het opzetten van hosting services zoals bijvoorbeeld het draaien van een eigen e-mail-, web-, of ftp server, en het opzetten van online DAM systemen.

Graph
Left Right

Neem Contact met ons op

Contact

Indien u meer informatie wenst, of als u wilt dat wij contact met u opnemen, kunt u onderstaand formulier invullen.

Wij doen ons best om uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden en streven er naar uw vraag binnen 2 (werk)dagen te beantwoorden.

Heeft u een dringende vraag, zoals een vraag over een storing of een installatie, neem dan even telefonisch contact met ons op, op telefoonnummer 06-54361180.

Contact Informatie

Contact Informatie
Omnimac Consultancy
Bredalaan 93
NL-5652 JC  Eindhoven
The Netherlands
T: +31 (0)6 54 36 11 80
F: +31 (0)84 003 82 83
E: info@omnimac.nl
BTW-ID: NL001414194B85
K.v.K-nummer: 17129212
Bankrelatie: Rabobank Eindhoven
IBAN: NL51 RABO 0188 2713 84
BIC: RABONL2U