No 1 No 2 No 3 No 4

Specialisten in technische automatisering

Omnimac Consultancy is een onafhankelijk technisch adviesbureau, gespecialiseerd in ondersteunende diensten voor het mkb en de grafische markt, met de nadruk op service.

Wij bieden u een uitgebreid pakket aan technische diensten op het gebied van automatisering en internet.

Service, ondersteuning en dienstverlening is ons motto, en in onze visie gaat het om de persoonlijke relatie met onze klanten.

Server

Ruim 25 jaar ervaring met Apple Macintosh

Omnimac heeft ervaring met het Apple platform sinds de introductie van de allereerste Macintosh door Apple in 1984 door het uitvoeren van reparaties, het inbouwen van geheugen- en opslag uitbreidingen, en installaties van software.

De eisen die aan de systemen gesteld worden zijn in de loop der jaren sterk gegroeid. De hoeveelheid data waarmee gewerkt wordt is exponentieel gegroeid, en hiermee dus ook de capaciteit van de lokale netwerken en backup systemen.

Apple Logo

Ontwikkeling van FileMaker applicaties

FileMaker is meer dan alleen een database. Met deze software is het mogelijk om volwaardige en flexible applicaties met een geheel eigen gebruikersinterface te ontwikkelen. Van een eenvoudige adressen database tot een compleet multi-user administratie- en facturatiepakket, bijna alles is mogelijk.

Omnimac heeft ruim 15 jaar ervaring met het ontwikkelen van FileMaker oplossingen, maar ook met het onderhoud aan reeds bestaande applicaties. Tevens kunnen wij voor u bestaande applicaties aanpassen aan uw nieuwe wensen en eisen of veranderde bedrijfssituatie.

FileMaker

Eigen internet- en hosting toepassingen

Door de enorme groei aan data waarmee gewerkt wordt, wordt er steeds meer data uitgewisseld via internet, waardoor er steeds meer behoefte onstaan is aan eigen FTP- en web-servers en Digital Asset Management (DAM) systemen.

Omnimac heeft uitgebreide ervaring met het opzetten van hosting services zoals bijvoorbeeld het draaien van een eigen e-mail-, web-, of ftp server, en het opzetten van online DAM systemen.

Graph
Left Right

Onze Producten

Op enkele uitzonderingen na, leveren wij geen apparatuur of software, en hierdoor zijn wij dus volledig objectief bij het adviseren van de juiste oplossing voor uw specifieke situatie.

Omnimac is reseller van o.a. WatchGuard (firewalls), FileMaker (database software), Netopia (netwerk- en internet routers), Kerio (mailserver- en firewall software), en Canto Cumulus (asset management software) producten.


FileMaker Pro

FileMaker Pro

Omnimac heeft ruime ervaring met het ontwikkelen en onderhouden van FileMaker Pro oplossingen. Van een eenvoudig adressenbestand tot een volwaardig CRM of facturatie pakket, alles is mogelijk. Heeft u specifieke wensen of eisen welke niet in een kant en klare applicatie beschikbaar zijn, neem dan eens contact met ons op.


WatchGuard

Watchguard

WatchGuard is een leverancier van veelzijdige routers, firewalls, beveiligings- oplossingen voor de kleine, middelgrote en grote bedrijven. De apparaten bieden een combinatie van Firewall, VPN, Antivirus en Anti SPAM oplossingen met uitstekende betrouwbaarheid en support.


KerioConnect

KerioConnect

KerioConnect is een veelzijdige mailserver voor het Mac-, Windows- en Linux platform voor kleine en middelgrote bedrijven. Het kan worden gezien als een relatief goedkoop en makkelijk te onderhouden alternatief voor Microsoft Exchange, en biedt ondermeer e-mail, agenda, adresboek, chat en tasks functionaliteit, met ingebouwde Antivirus en Anti SPAM voorzieningen.


KerioControl

KerioControl

KerioControl is een volwaardige software firewall / router voor kleine en middelgrote bedrijven met intrusion detection en prevention (IDS / IPS), content filtering, Sophos anti-virus, VPN en ondersteuning voor IPv6. De software draait op uw eigen hardware, of op een virtuele machine onder VMWARE en Hyper-V.


Canto Cumulus

Canto Cumulus

Canto Cumulus is multiplatform Digital Asset Management (DAM) software met uitgebreide zoekmogelijkheden, version control en video conversie. Alle types bestanden kunnen hiermee gemakkelijk gearchiveerd en gedeeld worden, en snel weer worden terug gevonden. Er is ondersteuning voor vele soorten meta-data zoals bijvoorbeeld IPTC, XMP, EXIF.