No 1 No 2 No 3 No 4

Specialisten in technische automatisering

Omnimac Consultancy is een onafhankelijk technisch adviesbureau, gespecialiseerd in ondersteunende diensten voor het mkb en de grafische markt, met de nadruk op service.

Wij bieden u een uitgebreid pakket aan technische diensten op het gebied van automatisering en internet.

Service, ondersteuning en dienstverlening is ons motto, en in onze visie gaat het om de persoonlijke relatie met onze klanten.

Server

Ruim 25 jaar ervaring met Apple Macintosh

Omnimac heeft ervaring met het Apple platform sinds de introductie van de allereerste Macintosh door Apple in 1984 door het uitvoeren van reparaties, het inbouwen van geheugen- en opslag uitbreidingen, en installaties van software.

De eisen die aan de systemen gesteld worden zijn in de loop der jaren sterk gegroeid. De hoeveelheid data waarmee gewerkt wordt is exponentieel gegroeid, en hiermee dus ook de capaciteit van de lokale netwerken en backup systemen.

Apple Logo

Ontwikkeling van FileMaker applicaties

FileMaker is meer dan alleen een database. Met deze software is het mogelijk om volwaardige en flexible applicaties met een geheel eigen gebruikersinterface te ontwikkelen. Van een eenvoudige adressen database tot een compleet multi-user administratie- en facturatiepakket, bijna alles is mogelijk.

Omnimac heeft ruim 15 jaar ervaring met het ontwikkelen van FileMaker oplossingen, maar ook met het onderhoud aan reeds bestaande applicaties. Tevens kunnen wij voor u bestaande applicaties aanpassen aan uw nieuwe wensen en eisen of veranderde bedrijfssituatie.

FileMaker

Eigen internet- en hosting toepassingen

Door de enorme groei aan data waarmee gewerkt wordt, wordt er steeds meer data uitgewisseld via internet, waardoor er steeds meer behoefte onstaan is aan eigen FTP- en web-servers en Digital Asset Management (DAM) systemen.

Omnimac heeft uitgebreide ervaring met het opzetten van hosting services zoals bijvoorbeeld het draaien van een eigen e-mail-, web-, of ftp server, en het opzetten van online DAM systemen.

Graph
Left Right

Ons Profiel

Profile

Omnimac Consultancy is een technisch adviesbureau wat zich voornamelijk richt op reclamebureau's en de grafische industrie. Wij bieden ondersteuning bij IT vraagstuken op zowel het Apple Macintosh- als het Microsoft Windows platform. Tevens hebben we ruime ervaring met het adviseren en ondersteunen van organisaties die gaan werken met de iPad of iPhone.

We zijn gespecialiseerd op het gebied van de grafische toepassingen van met name Apple Macintosh apparatuur, maar hebben tevens ruime ervaring met het Microsoft Windows platform en het implementeren van het Apple platform binnen een bestaande Microsoft omgeving.

Uiteraard stopt het contact niet na het advies en/of de installatie, maar wordt er gestreefd naar een langdurige relatie.


 
 
Logo's

Apple & Microsoft:

Apple & Microsoft

Slimmer en efficiƫnter werken. Omnimac biedt automatiserings-oplossingen die zijn afgestemd op uw wensen en mogelijkheden. We beschikken over jarenlange ervaring en bewezen deskundigheid met zowel Apple als Microsoft. We zijn dus niet gebonden aan een bepaald platform, besturingssysteem of aan specifieke hardware.

Benieuwd hoe binnen uw organisatie ict-middelen beter op elkaar kunnen aansluiten? Hoe uw medewerkers prettiger en efficiƫnter kunnen (samen)werken? We bespreken het graag met u.